Karton Köşebent

Ürün Detayı

Karton Köşebentler büyük bir kullanım alanına sahip olup, özellikle taşımada ve depolamada önemli bir kullanım yerine sahiptir. Depolarınızda, ürünleri son kullanıcı ya da dağıtıcıya ilettiğiniz taşıma operasyonlarında ürünlerin zarar görmemesi adına karton köşebentler kullanılmaktadır. Karton köşebentlerin belirli bir standardı yoktur ancak en çok kullanılan ambalaj modellerine göre, birkaç karton köşebent seçeneği en yoğun kullanılanlar olarak gösterilebilir.

Kartonların, kolilerin, kutuların alt ve üst köşelerine konulan bu köşebentler kutuya içeriden dayanıklılık ve stabilite sağlar. Birbirinin üzerine konulacak koliler varsa bu ürünlerimiz sayesinde zarar görmeden taşınması sağlanmış olur. Üstelik taşıma ve depolama esnasında yerden kazanç da sağlanmış olur. Eğer kaliteli bir hizmetten söz ediliyorsa, ürünün üretiminden depo sürecine, taşımasında minimum hasar görmesinden teslimatına kadar bütünleşik bir kalite politikası uygulanmalı. Bu anlamda karton köşebent de, en az kaliteli kutularımız kadar, seperatörlerimiz ve yan ambalaj ürünlerimiz kadar önemlidir.


Bilgi almak için hemen ulaşın


Köşebent modelleri, karton köşebent fiyatları ve çok daha fazlası için hemen firmamıza ulaşabilir, dilediğiniz ürün hakkında detay ve fiyat bilgisi isteyebilirsiniz.